SLATKI GUŠTI 7. PUTA NA ZRINJEVCU od 17.-27.06.

12.06.2018.


Slatki gušti opet su u gradu! Terapija podizanja šećera održavat će se na Zrinjevcu od 8. do 17. lipnja 2018., a dolazi u obliku kolača, torti, sladoleda i palačinki. Najbolje zagrebačke slastičarnice natjerat će vas da dijetu odgodite za neki drugi ponedjeljak, a kada vam zatreba predah od slatkog tu su fina vina i šampanjci, ali i zdravi voćni sokovi za osvježenje. Za trošenje kalorija bit će zaduženi bendovi koji će kroz cijeli festival održavati treninge.

Festival je idealna prilika i za druženje s omiljenim blogericama – najpopularnije dovodimo na Zrinjevac gdje će se održati blogerska konferencija, a stiže nam i blogerica iz inozemstva koju na Instagramu prati više desetaka tisuća ljudi!

Osim zalogaja za degustaciju blogerice će vas počastiti i pokojim savjetom na kulinarskim radionicama. Nema više lijepljenja muffina za košarice i suhih biskvita!


Ove godine upoznat ćete zanimljive majstore slastičarstva i isprobati sasvim nove torte koje se pripremaju za već tradicionalni Tortoboj. Ne zaboravite se uključiti i u spektakularno otvorenje festivala jer možete osvojiti bogate nagrade!

Izvor: http://www.journal.hr/lifestyle/gastro/slatki-gusti-uskoro-opet-na-zrinjevcu-2018/