Hotel National smješten je u žili kucavici Zagreba, u neposrednoj blizini autobusnog kolodvora, sjecišta svih puteva koji vode za Zagreb i iz Zagreba. U ponudi soba pronađite deluxe apartman s bračnim krevetom, dnevnim boravkom i balkonom; dvokrevetnu sobu s bračnim krevetom i kaučem na razvlačenje; soba s dva razdvojena kreveta koja se nalazi u -1 razini; economy sobu s bračnim krevetom koja se nalazi na -1 razini; sobu s bračnim krevetom ili pak sobu s krevetom za jednu osobu. Provjerite našu ponudu i uživajte u svim mogućnostima koje vam pruža Hotel National.

Otkrijte Hotel National, vaš idealan izbor među hotelima u centru Zagreba. Smješten u blizini autobusnog kolodvora, ovaj hotel predstavlja savršeno sjecište za sve putnike koji dolaze u Zagreb ili iz njega putuju. Naša bogata ponuda uključuje sobe i apartmane idealne za vaš boravak u Zagrebu.

Naša ponuda smještaja u Zagrebu obuhvaća različite tipove soba dizajniranih kako bi zadovoljili sve vaše potrebe. Odmorite se u našem prostranom deluxe apartmanu opremljenom udobnim bračnim krevetom, elegantnim dnevnim boravkom i balkonom s kojeg se pruža jedinstven pogled na gradsku vrevu. Za dvije osobe, naše dvokrevetne sobe s bračnim krevetom nude savršenu kombinaciju udobnosti i funkcionalnosti.

Ako ste u potrazi za pristupačnijom opcijom, naše economy sobe smještene na -1 razini pružaju udoban boravak po iznimno konkurentnim cijenama, bez kompromisa na kvaliteti. Svakoj sobi posvećujemo posebnu pažnju kako bismo osigurali da vaš boravak bude nezaboravan.

Hotel National ne samo da nudi vrhunske smještajne kapacitete u Zagrebu, već je i odlično mjesto za istraživanje grada, s lako dostupnim prijevozom i brojnim atrakcijama u blizini. Provjerite našu ponudu i rezervirajte sobu već danas.