Koncert Rod Stewart 02.02.2018. Arena Zagreb - 10% popusta na smještaj uz ulaznice za koncert

02.02.2018.


Jedno od najvećih svjetskih glazbenih imena, Sir Rod Stewart, glas iza hitova kao što su "Sailing", "The First Cut Is The Deepest", "Rhythm Of My Heart" i "Maggie May", s drugim danom veljače stiže u Zagreb.

Sir Rod Stewart dva puta je uvršten u sastav legendarne Rock and Roll Hall of Fame te je jedan od najprodavanijih umjetnika svih vremena, koji je tijekom pet desetljeća karijere prodao više od 200 milijuna albuma diljem svijeta. Njegovi brojni uspjesi uključuju  čak šest uzastopnih albuma koji su zasjeli na vrh ljestvica u Velikoj Britaniji, uključujući 62 hit singla u Velikoj Britaniji i šest #1. U SAD je lansirao 16 singlova koji su ušli u prvih deset naslušanijih, a četiri među njima osvojila su prvo mjesto Billboard Hot 100 ljestvice. 2016. godine za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio je titulu viteza.

Prodaja ulaznica već je počela, a informacije se mogu pronaći na www.eventim.hr. Članovi fan kluba Roda Stewarta imat će pristup ekskluzivnim sadržajima, fotografijama, video materijalima te će karte moći nabaviti u pretprodaji, a oni koji tek planiraju pristupiti ovom klubu informacije mogu pronaći na linku https://fanclub.rodstewart.com/signup/.
 
Stewartov odličan smisao za humor i neponovljiv stil jamstvo su vrhunskog glazbenog spektakla, stoga ne propustite vidjeti ovu superzvijezdu uživo!
Ulaznice za nastup pjevačke legende 2. veljače u zagrebačkoj Areni mogu se nabaviti putem stranice www.eventim.hr
 
Službena web stranica:
http://www.rodstewart.com/
 
Facebook
https://www.facebook.com/rodstewart/
 
Instagram
https://www.instagram.com/sirrodstewart/
 
Twitter
https://twitter.com/rodstewart