Caro Emerald dolazi u Zagreb! U okviru svoje aktualne "Emerald Island" turneje - 10% popusta na smještaj uz predočenje ulaznice

24.02.2018.


Caro Emerald donijet će 24.veljače u KC Dražen Petrović ljeto i jazzy groove koji vas neće ostaviti ravnodušnim. Nemojte propustiti njezin prvi nastup u Hrvatskoj, jer će ga ona učiniti nezaboravnim!

Nizozemska pop/jazz pjevačica Caro Emerald dolazi u Zagreb! U okviru svoje aktualne "Emerald Island" turneje nastupit će u KC Dražen Petrović 24.2.2018.godine.

Ova nježna dama predivnog glasa spojila je u svojoj glazbi ballroom jazz sa zaraznim mambo grooveom i postala je poznata po svojim izvanrednim živim nastupima. Caro Emerald sa sobom donosi ljeto, ples i bajke iz najljepšeg razdoblja Hollywooda.

U ožujku prošle godine izdala je EP „Emerald Island“ na kojem se nalazi šest pjesama inspiriranih exotic-om, žanrom iz 50ih i 60ih godina, ispunjenim egzotičnim zvukovima i instrumentima. Ovo izdanje objavljeno je povodom „Emerald Island Tour“ , najveće turneje u dosadašnjoj karijeri Caro Emerald, a koja će ovu sjajnu pjevačicu dovesti i u Zagreb.

 

Nemojte propustiti njezin prvi nastup u Hrvatskoj, jer će ga ona učiniti nezaboravnim!

 

Ulaznice možete pronaći na sljedećem linku:

https://www.viagogo.com/hr/Concert-Tickets/Jazz-and-Blues/Caro-Emerald-Tickets?